Wonen in Ovezande

De zak van Zuid-Beveland is een van de oudste polderlandschappen van Nederland. Wat bestaat uit een groot stelsel van slingerdijkjes, verschillende welen, kreken en een hoop kleine dorpjes. Waaronder Ovezande, een levendig dorp met voorzieningen nabij.

Avondviolier Ovezande Ovezande “Ruimte voor het realiseren van je woonwensen”

Avondviolier Ovezande Ovezande

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Het drop Ovezande

Het dorp Ovezande kenmerkt zich als een saamhorig dorp. Buren kennen elkaar, kinderen spelen veilig en met plezier buiten en voelen zich thuis. In Ovezande zijn alle basis voorzieningen als de supermarkt, de bakker, de basisschool en de dokterspraktijk aanwezig. Ook sportvoorzieningen zijn aanwezig in Ovezande met de voetbal- en tennisvereniging DWO’15. Daarnaast is het een actief dorp waar de soos (de Klomp) en het café (de Zak) zich inzet voor de activiteiten voor de jongere bewoners van Ovezande.

Klomppop en straatfestival

In het laatste weekend van mei wordt een festival gehouden, Klomppop, waar een breed scala aan muziek wordt getoond. De dag er na wordt het Straatfestival gehouden, een unieke combinatie van een cultureel evenement voor een breed publiek met braderie. Waar gemiddeld zo’n 6500 bezoekers op af komen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Avondviolier Ovezande, ruimte voor het realiseren van je woonwensen”

Contactgegevens Avondviolier Ovezande

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.