Wonen in Ovezande

De zak van Zuid-Beveland is een van de oudste polderlandschappen van Nederland. Wat bestaat uit een groot stelsel van slingerdijkjes, verschillende welen, kreken en diverse dorpjes. Waaronder Ovezande, een levendig dorp met diverse voorzieningen.

Het dorp Ovezande

Ovezande kenmerkt zich als een saamhorig dorp. Buren kennen elkaar, kinderen spelen veilig en met plezier buiten en voelen zich thuis. In Ovezande zijn alle basis voorzieningen als een supermarkt, bakker, basisschool en dokterspraktijk aanwezig. Ook sportvoorzieningen zijn aanwezig met de voetbal- en tennisvereniging DWO’15. Daarnaast is het een actief dorp waar de soos (de Klomp) en het café (de Zak) zich inzet voor de activiteiten voor de jongere bewoners van Ovezande.

Klomppop Festivalweekend

In het laatste weekend van mei wordt het festival Klomppop gehouden, waar op vrijdagavond en zaterdag een breed scala aan muziek wordt getoond. De zondag staat in teken van straattheater en braderie. Een unieke combinatie van evenementen voor een breed publiek, waar gemiddeld zo’n 6500 bezoekers op af komen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Avondviolier Ovezande Ovezande “Ruimte voor het realiseren van je woonwensen”

Avondviolier Ovezande Ovezande

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

“Avondviolier Ovezande, ruimte voor het realiseren van je woonwensen”

Contactgegevens Avondviolier Ovezande

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

R+ Makelaardij
Makelaar

R+ Makelaardij