Homestudios

Begeleiding op weg naar je nieuwe thuis

Van de indeling van je woning tot en met de kleuren van de vloeren, wanden en trappen; onderweg naar je nieuwe thuis valt er heel wat te kiezen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Homestudios begeleidt je bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Mijn Homestudios

Alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers ontdek je op Mijn Homestudios voor Avondviolier Ovezande. Dat doe je door jouw woonwensen te bundelen in woonontwerpen. Van indelingsvarianten voor elke verdieping en extra lichtpunten tot volledig in jouw woonstijl afgewerkte vloeren, wanden en trappen; je krijgt snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Heb je het koopcontract getekend? Dan ontvang je een inlog voor Mijn Homestudios voor kopers. Direct online contact met je woonadviseur, een persoonlijke planning en een forum waar je alvast kennis kunt maken met je toekomstige buren en andere buurtgenoten. Woonontwerpen maak je nu alleen nog specifiek voor je eigen woning: dé perfecte voorbereiding voor de gesprekken met de woonadviseur in het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens je bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en andere specialisten je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met altijd de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om jouw nieuwe thuis!

De keuzes die je maakt komen overigens écht tot leven in het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar je – met monsters van alle producten, kleuren en materialen tot je beschikking – persoonlijke keuzes maakt voor jouw nieuwe thuis. En het mooie is: alles wat je ziet, ontdekt en bespreekt kun je thuis op Mijn Homestudios rustig nalezen en bekijken. Heb je thuis vragen over al dat moois? Jouw woonadviseur staat online altijd voor je klaar.

Dit is mijn thuis

Je merkt het; Homestudios is er speciaal om jou en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: "Kijk, dit is mijn thuis!"

Avondviolier Ovezande Ovezande “Ruimte voor het realiseren van je woonwensen”
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Avondviolier Ovezande, ruimte voor het realiseren van je woonwensen”

Contactgegevens Avondviolier Ovezande

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.